sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Midnaaa ~~

Jeeps, tän päivän oon sit märissy ja tehny Midnaa. Jee. Vituttaa perkeleesti eräs henkilö mut sit äää en tiiä :D Mun oli tarkotus et kirjotan joko tähän postaukseen tai sit teen eri postauksen ja kerron tästä henkilöstä, mitä hän on mulle tehnyt. Noh, se jää nähtäväks et kirjotanko vai en. Laitoin fb viestiä hälle tästä aikeesta, et ei tuu yllärinä ni arvatkaapa mitä? Samantein alko se nälviminen. Kyllä, seurusteleminen on perseesta, vaik kyseisen henkilön kaa en oo seurustellu ny kuukauteen.

Mutta hyh pois se minusta ja takaisin Midnaan. tässäpä kuvia minun edistymisestäni:

 Ku ompelin tota viittaa noit pitkiä pätkiä ni tuntu et "eikö tää kangas lopu ikkään" D:

 Tän te ootta nähny aijjemminki, mut laittoimpa tänki tänne. Eli tää puku on valmis et nyt ei oo ku viitta ja hame.

 Tältä tää viitta näyttää. Ingooratkaa mun koto olo vaatetus.
Eka tuli tost hupust hehtaari kokonen, nyt tuntuu et se ois liian pieni D: vali vali vali vali taas kyä x33

Maalailin hametta. Joo, minä onneton eka unohin laittaa sanomalehen tonne alle ni perkele oli lattia valkosena D: Ei auttanu ku pestä ja pistää paperit ja jatkaa maalaamista. 
toi näyttää khy aika sottaselta :D


Joo, tää päivä ollu aika perseestä, mut tullu naurettuu ku Sami Hedbergiä kahtonu :'Dd RADIO SPUTNIKA!  xDD Joo ei perkele. 

Ja tässä ehk laajennetaan meijjän mini ryhmä cossi, jos vaa saahaa innostumaan mun yks kaveri siitä :D Se vaa et enempää en ota tähän läjään tehtäväks marraskuulle noit cosseja, ko loppuu aika kesken. 

Joo, tässä sen henkilön vanhemmat yrittää soitella meille. Perkele, kummasti nyt soitellaan, mut aikasemmi ei mitään kuulu ja syytetään et me ollaan katkastu välit ja tyypit ei ees oo käyny meillä KERTAAKAA vaik muutettii lähemmäs. Perkele on siinä taas syyttämistä saatana. 

PERKELE JUMALAUTA VITTU SAATANA HELEVETIN PERSE *************

loppuu kirosanat kesken. Tai sit en vaa jaksa kirjottaa enempää. 

Mutta joo. Pitäs alottaa tekeen Mina Majikinan sitä jouskaria vielä ku on shut lämpimiä keliä. Ei innosta 30 asteen pakkasessa könöttää tuolla autotallissa tehä sitä :D Eli, ens vk pitää käyä ostamassa kaks harjanvartta. 

Mutta joo, josko siinä ois tarpeeks asiaa tälle illalle. Huomenna taas töihin x__x ei tän illan jälkee jaksais mut pakko se on pakko ~~ 

Moroo ~~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti