perjantai 28. helmikuuta 2014

OMG

oh. my. god. why.

Huomenna on Kitacon. Voi eeei, enkä ees tiiä minkä laitan lauantaiksi! Kaappi pullottaa cosseja, mutta mutta. Haluaisin et se ois:

○Kokonaan valmis
○voisin osallistua cossi kisaan
○vocaloid mielellään, koska kaverit

Ainut cossi, joka on kokonaan valmis, joka ei ole nähnyt päivän valoa. Mutta sitten vocaloid. Miku ja Cul löytyy, mutta molemmista puuttuu kengät ja kuulokkeet.

asdfghjklöä mitä määä teeeeeeeeen!

Oikeesti, angst.

Enkä nyt varmaan enää kerkeekkään tehä mitään uutta cossia. Noh, meinasin Black Rock Shooterin tehä, mutta ei oo kangasta tarpeeksi siihen takkiin. möyr.

Ykshän olisi, että tekisin nopean Rin puvun? se vain, että mikä, ja mihin on kankaita.

asd miks tän pitää olla ni vitun vaikeeta. yrgh. Ja tän ongelman lisäks, meinaa flunssa painaa päälle. Niistetty täällä jo aika kivasti.

*miljoonan google sivullisen jälkeen*

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄää
ei täältä löydy! Perkele. Selvä sitte. Salla tulee illalla ni se saa kertoo et kumman laitan. Taijjan khy taipua Culin puolelle, koska Miku on aevan hanurista. Kiitos

Tässä aamusella mä ehdin jo mun Cul peruukin "siistiä". Issee oli aamulla ihmetellyt että mitä on yöl tapahtunut ko punaiset hiukset on kylppärissä kuivamassa (pesin tän karva kaverin eilen)

Pikkuisen oli takussa joo.... jouduin tosta saksiin aika paljon karvaa poisa. Ihan siedettävä siitä sitten tuli, siitä en kuvaa nyt saanut otettua. 

Paljon. Karvoja. 



Katsokaa mun fabulous säärtä!


 

Juu, toiseks cossiks laitan sunnuntaille Cielin. Ei, ei ole itse tehty. Olen ollut laiska enkä jaksanut tehä sitä kokonaan. Koska angst.

Mä tuun vielä kuoleen sunnuntaina noihin korkkareihin. ugu.

sitä vois kohta alkaa pakkaileen kamoja sinne... Ton Ciel cossin oon jo pakannut, mut viel pitää se toinen cossi ja vaihto vaatteita, pesutarvikkeet.... Niin, me yövytään yhesä mökisä lähellä Kemiä. Mukaan tulee siis rakas hanimussukka Salla, Iida ja Satu.

Jaa, mun ei vältsiin tarvikkaa laittaa juuri Vocaloidia sinne, koska yhelle tuli pari muuttujaa. Joten, taijjan laittaa Saberin sinne! Se on päätetty tällä puheella.

Niin, tulevaisuudessa olisi tulossa muuten Kawacon. Mitähän sinne sitte laitan .__. jos sinne alottasin sen cossin suunnitteleen ja tekeen _vähän_ aikasemmin... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti