sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Kawacon oli ja meni ja nyt vasta kirjoitan

Juuh, empä sitte oo kirjottanutkaan Kawasta vielä mitään (koska olen laiska mursumöhkäle, möh)

MUTTA! Kawaconista. Me mentiin jo perjantaina Ilomantsiin tutuille yöksi, koska yhtään lähempää ei oltais saatu yöpymispaikkaa. Milla oli meillä jo edellisenä viikkona tullut, Kimi haettiin torstaina ja toinen Milla tuli perjantai aamuna. (apua mitkä nimet mä keksin nyt Milloille et niitä ei sekoteta koko aikaa XD) Mutta niin. Lähettiin päivällä joskus 11 aikaan ajelemaan meiltä Haapajärveltä/Reisjärveltä/missä vitusa tää ny mein talo onkaan. 



Sparkee pääs myös mukaan reissuun!
 Pysähyttiin josain nähtävyys paikalla vähää ennen meijjän yöpymispaikkaa ja siel oli pari tykkiä! Ja kiviä joisa oli laatta josa tekstiä. 
Bitch pleas, I'm king!
älkää kysykö noit lenggissejä, mäkää en tiä.
 Päästiin paikalle ni yövyttiin tutuilla. Olivat lämmittäneet savusaunan meille! Ihana ^__^ ja ruuanki laittoivat valmiiksi. Ei varmasti lattiamajotuksessa ollu tällästä palvelua, vaikka tosin, miellä oli se mitä ny 100km matka aamulla tulla mutta enivei!

Lauantai aamuna heräsin puol seiskalta ja lahnailin muitten kanssa. Vasta joskus 7 aikaan alkoin meikkaan, ja meikkaamisen jälkeen mentiin aamupalalle, aamupalan jälkeen meikkasin loppuun ja puin cossin päälle. Issee varotti jo isäntää että ei ota heti haulikkoa esiin ko tuun yläkerrasta alas keittiöön :D

Ja tämä fauni siis oli se mun ylläri cossi, josta en puhunu ko Millalle ja Isseelle, ja muutamalle muulle joita ei cosplay kiinnosta :D
kuvalaatu:paska. Tää kuva otettiin torstaina enne conia.
 
Ja nyt ollaa sit tosissamme.
 Conipaikalle ko päästiin ni ekana tämä vieressä oleva fauni tyttönen osoitti mua ja huus: "SINÄ!" ite olin sillai että mitä vittua tapahtuu... No iha sama ja toistin huutaen ja sitä osoittaen "SINÄ!" :'D koko lauantai ajan aina ko nähtiin ni pölistiin kaikkea.



Ewwww ollaan me khy melko sulosia
 
 
 En ottanut lauantaina hirveesti ees kuvia mistään. Ja noi kengät oli khy helvettiä. Ainaki aluks. Loppu illasta tuntu iha ok koska mull ei ollu enää tuntoa jaloissa :D Piti koko pv kävellä päkiöillä. Voi niitä ihmis raukkoja jotka joutu kuunteleen mun valitusta koko aja XD portaat: mission impossible. Hyvä ettei vyörymällä pitäny tulla portaat alas :D Illasta sitte se järkkäri joka oli siin portaissa ni kysy että miten mä kävelein noilla kun aina valitusta kun portais meen, ni kerroin et päkiöillä kävelen ni meh. Loppu illast khy tuntu et oikeen jalan kenkä on menos just nyt rikki. Pitää tehä seuraavaan fauniin sitte paremmat kengät :P Jooh, vaikka jalat kuoli, haluun uusiks!


perhanan kaijjutin.
Samana lauantaina oli cosplay kisa (anteeksi paska kuva, älkää kivittäkö) Sain Millan osallistumaan kisaan häne Madoka Goddess cossilla. Ja Kimi osallistui myös Len cossillaan. Paljon oli upeita cosseja! Ja voitto meni mielestäni oikealle c: (anteeks en kuvaa ottanu voittaja kaartista, videon taisin ottaa mutta juuubeen josain vihees ko innostun) Ja anteeksi huono kuvakulma, mutta en vihtiny sorkilla lähtee hyppelehtii keskelle.

Sunnuntaina sitten olin ainut joka heräs herätys kelloon, muut veti vaa sikeitä. Joskus oliko 7 vai puol 8 aikaan rupesin ravistaan muitaki ylös :D Mulla oli nyt helpompi cossi ni ei meikkaamiseen menny hirveitä aikoja. Mutta toi mekko.. Ei vittu. Mun on pakko saaha se yläosa tehtyy uusiks :D koko aja sai olla sillee "näkyykö tissit".



Kimi, Milla, Miriimi ja Milla.
 Käytiin metässä hihhuloimassa ja otettiin muutamat kuvat, tää oli niistä onnistunein.
 
Kuva © Tytti Hätinen
Sunnuntai meni aikalailla vaa lahnaillen ja khy me muute näitä "asiattomia" ohjelmia käytiin katsomassa. Mitähä mulla sunnuntaista olis kerrottava... :D Mulla noi korkkarit jäi kiinni niihi ihme kumimattoihin... yh. Ja muut meinas siin kävellä mun päälle, ihQ ♥
 
Mutta, sunnuntai ei ollu oikein ihmeellinen. PAITSI! Naruto ryhmä cossaajat veti tanssia keskellä coni pihaa, Kimi lähti josai käymään ni ne repäs sen mukaan. Katottii muitten kaa ja mentii sinne ja mie sanoin "NARUTO PRKL KIDNAPPASIT LENIN!" noh, siin sitte itekki menin mukaa jammaileen. (olin vaihtanut jo normi kamppeisiin, koska cossia en enää jaksanut) 
 
Tanssahteluiden jälkeen muutki kävi vaihtaa vaatteet ja lähettii ajaa kotia kohti. Jeeh. Ja lopuksi, con ostokset:
 

2x sukat
3x t-paita (reunimmaiset cupcake cult ja keskimmäinen killer panda)
kissareppu (byebye kitty)
4x korvikset
tähtikaulakoru
luv bunny avaimenperä
2x luurankokäsi hiusklipsiä
4x kännykkäkoruja (2x random anime, yks madoka hahmo(noita) ja taidekujalta söpö palleroinen)
suicune kirjanmerkki
suom. 3 osa madoka manga
madoka different story manga
6-7x ramune
2x pocky

ja sitten kysytte: "Kui helvetisti sulla meni rahaa noihin??!" juuh, siis, kaikki noi vaatetus/korut/reppu jutut ostin siis Backstreetin pöydältä ylläripylläri pusseista. En laskenu yhtään että paljonko mulla sitä rahaa nyt meni, mutta villi arvio että jotain 100-120e. En oo ihan varma.

Ja seuraavaksi suunnaksi Kokkocon ja sinne cossit viel auki. Jospa nyt heti perään kirjotan sen cossi suunnitelmat eri postaukseen ni ei tästä tuu  ni juman pitkä.. :D

Hei hei ~~ Miriimi ~~


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti